Lavvo-sør har lavvoer og utstyr både for salg og for utleie (kommer mer om dette, siden er under utvikling.)

Lavvo.sør har en facebookside her: Facebook

Lavvologo svart

 

Lavvo-sør er en del av Ljoslandshytta AS. Vi har bl.a. tidligere drevet etablissementet Lavvo-liv på Bergehomman, Ljosland i Åseral. Dette er avviklet og vi er også i fertd med å avvikle resten av driften.

Det er fremdeles en stor oppside både på salg og utleie samt arrangenter innen event-sektoren, men av kapasitetsmessige årsaker er vi dessverre nødt til å selge ut det vi har av utstyr og tilbehør. Og det er ikke lite.

Vi prøver å presentere det mest av det vi har på disse sidene. Det tar nok litt tid, så er du innom her, så kan du bare sende en forespørsel på det du lurer på. Mye lite brukt som skal bort; flere Tentipi Stratuser, med og uten duker, sideduker, interiør mm. Vi har også to stk. Arctic Domer. Disse er komplette med ubrukte ytter- og innerduker. Reisverk i eloksert aluminium har stått lagret ute, men har ikke tatt særlig skade av det.

 

 

 

 

Fra vårt Lavvo-sør 2022-lager selger vi en del nye lavvoer, gulv, innertelt og porch/Absid i originalinnpakning. Se gjennom bildene om pris og produkt.

De som kjenner til varemerket Tentipi® vet også at disse produktene har en overlegen kvalitet i sine klasser. Google litt om du ikke kjenner til produktene fra før.

Disse varene er på vårt lager og kan sendes umiddelbart etter bestilling og mottatt oppgjør. Vi spanderer frakten.

 

4540, Åseral

Golv_9_comf.jpeg

Tentipi golv 9 comfort, kr. 4 990,-

Golv_15_comf.jpeg

Tentipi golv 15 comf, kr. 7 990

 

 

 

 

 
 

Følg oss:

Følg oss Facebook

Ljoslandshytta AS

Nedregardsvegen 3
4540 Åseral

Kontakt

Salve Ljosland, tlf: 909 30 125
Epost: post@ljoslandshytta.no 

Firmainfo

Orgnr: 987660368
Vipps: 90930125


Innhold © Ljoslandshytta AS. Webdesign ©2024 Web Norge.