Vi ordner brøytestikker på plass før vinteren

Vinteren kommer hvert år. Det vet vi. Noen ganger, eller ofte, litt overraskende - utrolig nok :)

Brøytemannskapene setter ut stikker på alle hovedveier, stikkveier og parkeringsplasser, mens du selv har ansvaret for egen, private oppkjørsel/parkering. Dette gjør det enklere for brøytemannskapen å finne din oppkjørsel i snøføyke eller tåke. Merking av farlige og sårbare kanter som trapp, trappestein, terrasse, kanter, o.l. gjør at mannskapene kan utføre jobben effektivt til beste både for deg og for sine egne maskiner og utstyr.


Brøytestikker 2

For kr. 280 + mva. håndterer vi utleie inklusive utsett og innsamling av nødvendig merking hos deg. Prisen inkluderer inntil 12 stikker, som oftest er tilstrekkelig. Nødvendige overskytende koster kr. 20 + mva pr. stikke.

 

Du slippe å kjøpe stikker, du slipper å stresse med å få dem på plass, du slipper å ta dem inn og å oppbevare dem i en overfylt bod - og ikke minst; vi tar kostnaden med svinn, som ofte er 20-30% av utsatte stikker.

 

Send sms til 909 30 125, merket "stikker" og din hytteadresse, så blir alt ordnet før vinter og frost. Du får bilde og krav i vipps når jobben er gjort.

Følg oss:

Følg oss Facebook

Ljoslandshytta AS

Nedregardsvegen 3
4540 Åseral

Kontakt

Salve Ljosland, tlf: 909 30 125
Epost: post@ljoslandshytta.no 

Firmainfo

Orgnr: 987660368
Vipps: 90930125


Innhold © Ljoslandshytta AS. Webdesign ©2024 Web Norge.