Espegard toastjern lar deg lage en crispi båltoast som fort blir både din og barnas favoritt ute på tur.
Brukes direkte på bålet. Om det er bare skinke og ost inni toasten eller om du lager en avansert toastpizza er opp til deg selv. Uansett hva du velger blir det et høydepunkt på turen.
Kommer i flott etui.
Høyde: 3,5 cm, lengde: 63 cm, bredde: 25 cm, vekt: 3,1 kg



Slik går du frem:
- Smør pesto på innsiden og majones på utsiden av begge skivene.
- Legg skiver av hvitost, salami eller skinke, og eventuelt avokado og tomat mellom skivene.
- Dryss friske urter over fyllet.
- Smør en liten mengde smør på innsiden av toastjernet for å sikre en sprø skorpe.
- Plasser toastjernet over glørne på bålet. ...
- La toasten steke over bålet i omtrent 10 minutter. ...

