vinterhead2

Artikkelvisninger
494388

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sigpro has a deprecated constructor in /www/sites/wh00363/production/www_root/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro.php on line 19

Innovasjon Norge støtter forprosjekt med 100 000 kroner

P4135295

Myldring 1041 på varmestova 13. april

Innovasjon Norge med støtte til forprosjekt.

Fra å være et enkelt spørsmål om nye slagord med svung har det etterhvert reist seg ideer om ikke Ljosland bør legge en overordnet plan for å kunne følge med som reisemål i regionen.

Det ligger mange farer i å ikke foreta seg noe, plassen kan fort bli opptatt av andre.

 

Forprosjekt til 200 000

På myldingen den 13. april ble planene presentert for de inviterte, som omfattet alle som har noe med Ljosland å gjøre. Prosjektet skal hete "Ljosland 1041" oppkalt etter Skoræ's høydemeter og ledes av en styringsgruppe på 5-8 personer. Forprosjektet har en kostnadsramme på 200 000 kroner, hvorav Innovasjon Norge stiller med halvparten.

 

Trond Grønbech blir prosjektleder for Ljosland 1041

P4135303

Leder i styringsgruppa, Salve Ljosland, hadde sammenfattet innspill og ideer fra forrige myldring sist høst, og satt dem inn i båser og kategorier. Det er ingen tvil om at det er mange fokus-områder som kan bli spennende temaer for det videre arbeidet.

Prosjektleder, Trond Grønbech (bildet) skal bidra med faglige råd og hjelp under forstudiearbeidet, som nå går inn i en fase hvor man analyserer situasjonen og avklarer forutsetningene før man tar stilling til den videre prosessen.

Grønbech mener det bør foreligge reelle muligheter for fortsatt støtte fra Innovasjon Norge om man fortsetter i samme spor og gjør et grundig forarbeid med god dokumentasjon.

 

Nye ideer og innspill

Også denne gangen ble det gitt oppgaver for drøfting i mindre grupper. Her framkom nye synpunkter og nye vinklinger som kan bli et verdifullt arbeidgunnlag i en eventuell større planprosess. Engasjementet gir store forhåpninger om personer som er villige til å delta i planprosjektgrupper når den tid kommer. Spennvidden går fra løyper til fiskeri, fra livsglede for eldre til ballbinge, kultur, natur og bygningsmasse.

Ballbinge

P4135304

Hytteeier Ove Olsen fra Mandal deltok også på forrige myldringen. Han tilkjennega en stor iver for å få plassert en ballbinge på Ljosland.

I tillegg til et allsidig aktivitetstilbud både sommer og vinter mente han at det også var nødvendig som et sosialt treffsted, kanskje særlig for de yngste men også for foreldre.

Fra styringsgruppa heter det at man er avhengige av slike personer innenfor de forskjellige interesseområder, både for å få fram behovet og for å realisere slike ønsker. Det viser at i praksis er folk veldig interessert i å gjøre det greit rundt seg.

Neste myldring til høsten 

Salve Ljosland takket for deltakelsenfra frammøtte og understreket viktigheten av å spille på lag og å dra i samme retning.

Neste myldring skal avvikles i høstferien og god markedføring inn mot denne håpet han ville trekke et større antall deltakere.

 

 

 

face-plakat

Våre anbefalte leverandører:

Lavvologo hvit25092013

Utleielavvoer fra lavvo-sør 

 

terrengtransport

 

HYTTELEVERANDØREN 

Eikås hytte og hus logo

 

 lundsneve

 

  Eikenhytter-logo-200x100 2 

 

 Tor Fasseland logo

 _____________________________

 

  landskapsentreprenorene

 HytteHageservice

_____Hytte- & Hageservice_____

Bjønnåslia

Hyttefeltet på østsida. 

_____________________________

Dialekttempen for Ljosland 

 Dialekttampen

 _____________________________

  FA Egeland

_____________________________

 

 thorsland elektro

_____________________________

Skinnsalg

P3209062

__________________

Løypeinfo: skisporet.no  

_____________________________

Hva skjer på

minne-logo-250x74

_____________________

 Treprodukter

logo 1

_____________________

Finn din tur  

DNT Sør

 

________________________________

 

Lefser, flatbrød o.a.  
Tørr bjørkeved  
Avgifter og gebyrer  
   
   


AVSTANDER til Ljosland 
Oslo 385 km
Arendal 195 km
Kristiansand 114 km
Mandal 102 km
Stavanger 229 km 

Del denne siden

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace

Webløsning ©2012-15 av Salit